انتخاب رادیاتور و نکات مهم پیرامون آن
بدون دیدگاه
- با توجه به ابعاد محل نصب و محاسبه اتلاف حرارتی فضای مورد نظر میتوانید تعداد پره های رادیاتور مورد نیاز خود را با توجه به شکل ، ابعاد و میزان گرمادهی هر مدل رادیاتور انتخاب نمائید.
- طبق معمول تأکید ما بر محاسبه دقیق بارهای حرارتی ساختمان توسط نرم افزار و نیز تأیید نتایج محاسبات توسط یک مهندس تأسیسات می باشد. که در اینصورت قطعا هزینههای شما در کل کاهش خواهد یافت.
- توجه :معمولا فاصله لوله های آب گرم رفت و برگشت رادیاتورهای آلومینیومی که از دیوار پشت رادیاتوربیرون می آیند 50 سانتی متر است ولی قبل از انتخاب مدل رادیاتور بهتر است فاصله این لوله ها مجددا کنترل شوند ، فاصله لوله هاي بالا و پائين محل نصب رادياتور شما 35 يا 50 يا 60 سانتيمتراست؟
- لازم است رادیاتورها را در مرزهای سرد ساختمان (زیر پنجره ها و نزدیک جداره های خارجی ساختمان) نصب نمایید.
- امروزه با توجه به هزینه های سنگین سوخت از یک طرف و همچنین پدیده گرمایش زمین از طرف دیگر ، استفاده از شیرهای ترموستاتیک رادیاتوربه جای شیر های معمولی برای رادیاتور ها یک اجبار یا یک انتخاب کاملاً هوشمندانه و اقتصادی بوده و بشدت از هزینه قبوض گاز شما میکاهد و همچنین در افزایش عمر موتورخانه یا پکیج گرمایشی نیز تأثیر محسوس دارد.
- استفاده از شیر هواگیری خودکار رادیاتور باعث سهولت در عمل هواگیری می شود و بعلاوه خطر نشت آب از رادیاتور به مبلمان و اثاثیه را جدا کاهش میدهد.
- هواگیری مرتب و به موقع از لازم ترین اصول نگهداری تجهیزات گرمایشی بوده و توجه داشته باشید هواگیری اصولی و بموقع سیستم مدار گرمایش هر سال در اول فصل سرما در حالتی که پمپ گردش آب رادیاتورها را خاموش نموده باشیدبا دقت انجام شود .
- هنگام انتخاب رادیاتور آلومینیومی ، مدلی را انتخاب کنید که علاوه بر دارا بودن آب بندی و شکل مناسب ، مشابه آن نیز در بازار به وفور یافت شود تا چنانچه در آینده نیاز به خرید تعدادی پره از آن رادیاتور را داشتید به سرعت و با کمترین هزینه یافت شوند.
- هر چه عرض پره بیشتر باشد، بلوک رادیاتور زیباتر و شکیل ترخواهد شد. معمولا رادیاتور آلومینیومی پرهای با دو عرض ، عرضه میشود: عرض 6 سانتیمتری و 8 سانتیمتری. بنابرین بهتر است بنابراین بهتر است برای فضاهای بزرگ از انواع پره های با عرض 8 سانتیمتری استفاده کنید.
- دقت شود فاصله حداقلی بلوک رادیاتور با دیوار (5 سانتیمتر ) و از کف (10سانتیمتر ) رعایت شود. چرا که عدم رعایت این فواصل باعث کاهش شدید گرمادهی رادیاتور میشود.
تا آنجا که امکان دارد باید فضای اطراف رادیاتورها برای گردش بهتر هوا و افزایش بازدهی و قدرت حرارتی رادیاتور باز باشد. بنابراین سعی کنید انواع پوشش ها و موانع را (مانند پرده ، مبلمان و…) از جلوی رادیاتور دور کنید.
تعبیه رادیاتورهای حوله خشک کن در فضاهایی مانند حمام و سرویس علاوه بر کاهش رطوبت و افزایش فاکتورهای بهداشتی در این مکان ها، وسیله مناسبی برای خشک کردن حوله و البسه نم دار میباشد .بعلاوه با طرح های دکوراتیو موجود در بازار میتوان جلوه زیبایی به دیوار این مکانها داد
بدون دیدگاه
اولین دیدگاه را ثبت کنید