مروری بر عملکرد پمپ جتی

بازدید: 152 بازدید
پمپ آب

مروری بر عملکرد پمپ جتی 

عملکرد پمپ جتی و بررسی ساختار این پمپ شما را در انتخاب پمپی مناسب در ساختمان شما بسیار کمک می کند . امروزه برای جابجایی سیالات از پمپ و تجهیزات پمپ استفاده می شود. پمپ ها انواع و اقسام متفاوتی دارند. معمولا پمپ های مورد استفاده در صنعت و کشاورزی و خانگی ، پمپ های سانتریفیوژ می باشد .

پمپ های سانتریفیوژ بر اساس کاربرد انواع مختلفی می باشد که یکی از پر مصرف ترین پمپ های سانتریفیوژ پمپ جتی می باشد.طراحی پمپ جتی به گونه ای است که سیال را تا ارتفاع بالاتری نسبت به پمپ های بشقابی پمپاژ می کند .

عامل اصلی برای افزایش هد پمپ قطر پروانه و دور نامی الکترو موتور پمپ جتی و حجم کیسینگ پمپ می باشد. عملکرد پمپ جتی با دارا بودن دیفیوزر این امکان را به پمپ می دهد تا سیال را از لوله تا ارتفاع ماکزیمم 8 متر مکش کند.

این پمپ به خاطر مکشی که دارد این امکان را می دهد که از چاه آب که حجم آب لازم را داشته آب را استخراج و در سطح پمپاژ کند.

این نکته بسیار مهم می باشد که پمپ جتی به دلیل فشار معکوس مکش به همان اندازه از فشار تخلیه پمپ کم می شود.به عبارت دیگر اگر عملکرد پمپ جتی مکش از چاه باشد به مقدار ارتفاع مکش پمپ از فشار خروج پمپ کم می شود .

پمپ جتی معمولا از کیسینگ چدنی و پروانه های استیل یا باکالیت ساخته می شود که این عمل باعث می شود طول عمر پمپ جتی بالاتر رفته و مصرف کننده رضایت لازم از این نوع پمپ جتی داشته باشند .

پمپ جتی در بازار توسط چندین شرکت تولید می شود و قابل عرضه در فروشگاه هایپر تاسیسات می باشد . جهت مشاهده پمپ و تجهیزات پمپاژ   بر روی لینک کلیک نمایید

جهت روشن و خاموش شدن این پمپ می توان از ست کنترل های موجود در بازار استفاده کرد . پیشنهاد ما جهت استفاده از ست کنترل ،ست کنترل استریم می باشد چون هم با کیفیت می باشد و هم به راحتی قابل تنظیم می باشد .

 

دسته‌بندی آموزش پمپ مجله هایپر تاسیسات
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید

No products in the cart.

Return To Shop
ورود به سایت