مروری بر عملکرد پمپ جتی
مروری بر عملکرد پمپ جتی
امروزه برای جابجایی سیالات از پمپ و تجهیزات پمپ استفاده می شود. پمپ ها انواع و اقسام متفاوتی دارند. معمولا پمپ های مورد استفاده در صنعت و کشاورزی و خانگی ، پمپ های سانتریفیوژ می باشد .
پمپ های سانتریفیوژ بر اساس کاربرد انواع مختلفی می باشد. یکی از پر مصرف ترین پمپ های سانتریفیوژ پمپ جتی می باشد.طراحی پمپ جتی به گونه ای است که سیال را تا ارتفاع بالاتری نسبت به پمپ های بشقابی پمپاژ می کند .
عامل اصلی برای افزایش هد پمپ قطر پروانه و دور نامی الکترو موتور پمپ جتی و حجم کیسینگ پمپ می باشد. پمپ جتی با دارا بودن دیفیوزر این امکان را به پمپ می دهد تا سیال را از لوله تا ارتفاع ماکزیمم 8 متر مکش کند. این پمپ به خاطر مکشی که دارد این امکان را می دهد که از چاه آب که حجم آب لازم را داشته آب را استخراج و در سطح پمپاژ کند.
شایان ذکر است پمپ جتی به دلیل فشار معکوس مکش به همان اندازه از فشار تخلیه پمپ کاسته می شود. پمپ جتی معمولا از کیسینگ چدنی و پروانه های استیل یا باکالیت ساخته می شود که این عمل باعث می شود طول عمر پمپ جتی بالاتر رفته و مصرف کننده رضایت لازم از این نوع پمپ جتی داشته باشند .
پمپ جتی در بازار توسط چندین شرکت تولید می شود و قابل عرضه در فروشگاه هایپر تاسیسات می باشد . جهت مشاهده پمپ و تجهیزات پمپاژ بر روی لینک کلیک نمایید
اولین دیدگاه را ثبت کنید